Skip to main content

Zonnepanelen Voerendaal

Bereken de zonnepotentie van uw dak
Prijs, opbrengst & terugverdientijd
Ontvang een GRATIS adviesrapport
Offerte? Vraag hem nu GRATIS aan!

Zonnepanelen in Voerendaal zijn nu voordeliger dan ooit!

Ziet u de laatste tijd ook steeds vaker gemengde berichten voorbij komen over heffingen, saldering en de terugverdientijd van zonnepanelen? De markt is enorm in beweging, maar dat maakt zonnepanelen niet minder interessant. Integendeel, zelf stroom opwekken met zonnepanelen is door de schommelende energietarieven nu misschien wel interessanter dan ooit! Hoge rendementen en voordelige prijzen zorgen ervoor dat nu hét moment is om zonnepanelen aan te schaffen. Bent u de volgende trotse eigenaar van een dak vol met zonnepanelen? Lees snel verder en ontdek van welke voordelen u kunt profiteren als u zonnepanelen aanschaft in Voerendaal, Kunrade, Klimmen, Ubachsberg, Ransdaal of Termaar.

Wilt u weten hoeveel u op uw energierekening kunt besparen als u voor zonnepanelen kiest? Of wilt u direct weten of uw woning geschikt is voor zonnepanelen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Gemeente Voerendaal in cijfers

De gemeente Voerendaal wordt steeds energiebewuster! Van de ongeveer 5.800 woningen in gemeente Voerendaal is al ruim 28% uitgerust met zonnepanelen. Dat zijn ruim 1.600 woningen die op een duurzame wijze energie opwekken en net zoveel woningeigenaren die besparen op hun maandelijkse energierekening. Daarnaast hebben deze huishoudens dankzij de zonnepanelen een beter energielabel en stijgt de woningwaarde. Dat wilt u toch ook?

Wilt u uw woning ook verduurzamen met zonnepanelen en daar een vrijblijvende offerte voor ontvangen? Vul dan onze postcodecheck in. Een van onze specialisten adviseert u vervolgens persoonlijk over de voordelen van zonnepanelen voor uw woning in Voerendaal.

(bron: Klimaatmonitor)

Doe de gratis dakcheck!

Subsidieregeling voor zonnepanelen in de gemeente Voerendaal

Wist u dat u in de gemeente Voerendaal uw zonnepanelen kunt financieren met een stimuleringslening van de Provincie Limburg. Ook is het mogelijk om de zonnepanelen zelf te financieren of kies voor een combinatie van eigen spaargeld en een lening. Wij adviseren u graag persoonlijk over alle opties.

In alle gevallen heeft u in de basis geen eigen spaargeld nodig en zal de aanschaf van zonnepanelen meer rendement opleveren dan zonnepanelen huren.

In Nederland kunt u daarnaast de BTW over de installatie en aankoop van uw zonnepanelen terugvragen bij de belastingdienst.

LET OP! Sinds 1 januari 2023 geldt een andere regeling voor BTW over zonnepanelen die voor particulier gebruik worden aangeschaft. Lees hier meer over het nultarief.

De terugverdientijd van zonnepanelen in de gemeente Voerendaal

Wanneer u gaat berekenen wat de terugverdientijd van zonnepanelen is moet u rekening houden met een aantal factoren. Zo moet u denken aan de aanschaf en installatie prijs, maar ook met de opbrengst van uw zonnepanelen. Deze opbrengst hangt af van het vermogen van de panelen en van het aantal uren dat de panelen blootgesteld zijn aan de zon. In Voerendaal schijnt de zon tussen de 1100 en 1800 uur per jaar. Dat is meer dan genoeg om uw huishouden te voorzien van duurzame energie én er iets mee te verdienen.

Nu de energieprijzen bij uw energieleverancier blijven stijgen, wordt het opwekken van duurzame eigen stroom alleen maar interessanter. Iedere kilowattuur aan stroom die u zelf opwekt, hoeft u immers niet te betalen aan de energieleverancier. Met de huidige energieprijzen, wordt uw terugverdientijd daarom nog korter.

Wat kost een zonnepaneel & de plaatsing

We snappen heel goed dat u graag wilt weten wat het aanschaffen en installeren van zonnepanelen voor uw portemonnee zou betekenen. Vanwege de hoeveelheid maatwerk die bij iedere plaatsing komt kijken, is het echter heel lastig om hier een indicatie te kunnen vermelden. Wilt u weten hoeveel de aanschaf van zonnepanelen voor uw woning zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen u graag persoonlijk verder.

Offerte aanvragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

De hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft om uw woning te verduurzamen is afhankelijk van een aantal zaken. Tijdens het opstellen van een offerte, letten we dan ook op de volgende factoren:

 • Uw energieverbruik
 • Het formaat van het dak
 • De helling van het dak
 • De ligging van het dak
 • Het opbrengst vermogen van de zonnepanelen

Op basis van bovenstaande factoren bepalen wij hoeveel zonnepanelen u nodig heeft om (een deel van) uw energiebehoefte te verzorgen.

Op welke daksoorten kan ik zonnepanelen laten plaatsen?

Bij zonnepanelen Parkstad kunnen we zonnepanelen op vrijwel iedere daksoort plaatsen. Ook bij u in Voerendaal, Kunrade, Klimmen, Ubachsberg, Ransdaal of Termaar! Van schuine daken tot platte daken, en van een dak met golfplaten tot een dak met pannen: zonnepanelen zijn op bijna alle daksoorten te plaatsen. Benieuwd of zonnepanelen ook op uw dak te plaatsen zijn? Voer dan onze locatiescan uit en vraag een locatiebezoek aan voor een vrijblijvende dakcheck.

Waarom ook in Voerendaal kiezen voor Zonnepanelen Parkstad?

 • Dé lokale partner
 • Snelle levertijden
 • Gecertificeerd
 • Persoonlijk contact
 • Deskundige montage
 • Topkwaliteit

Wij zijn dé lokale partij uit Voerendaal zelf en hechten daarom veel waarde aan persoonlijk contact en een eerlijk advies. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te adviseren over de beste oplossing. Vraag nu een persoonlijk advies aan!

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor zakelijk gebruik?

Bekijk dan deze pagina