Skip to main content

Zonnepanelen regio Westelijke mijnstreek

Bereken de zonnepotentie van uw dak
Prijs, opbrengst & terugverdientijd
Ontvang een GRATIS adviesrapport
Offerte? Vraag hem nu GRATIS aan!

Zelf electriciteit produceren door zonnepanelen?

Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en een duurzame manier van energie opwekken. Naast een bijdrage aan het milieu en leefomgeving zijn zonnepanelen een gezonde investering. Zonnepanelen leveren een risicoloos rendement op van circa 15%. Om het maximale rendement uit een zonnepaneel te berekenen nemen wij altijd alle voorwaarden mee zodat u een realistische prognose ontvangt.

Direct weten of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energierekening?  Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Alle informatie voor uw woonplaats

Bent u woonachtig in de Westelijke Mijnstreek en overweegt u de aanschaf van zonnepanelen? Klik hieronder dan verder voor meer informatie over zonnepanelen in uw gemeente of woonplaats binnen deze regio.

U vindt hier onder andere meer informatie over:

 • Mogelijke subsidies
 • De terugverdientijd
 • Geschikte daksoorten
 • De aanschafprijs
 • en meer…

Op maat gemaakt advies voor uw woonsituatie

De adviseurs van Zonnepanelen Parkstad helpen u bij het maken van een juiste keuze voor zonnepanelen. Daarnaast kunnen zij u ook adviseren over andere duurzame oplossingen zoals infrarood verwarming en zonneboilers.

Vul onze gratis online locatiescan in, bekijk uw mogelijkheden en vraag een vrijblijvend persoonlijk locatiebezoek aan. Laat u zich informeren over de financiële voordelen en nieuwste technieken.

Neem contact op

Zonnepanelen Parkstad: Dé lokale leverancier

Zonnepanelen Parkstad is dé specialist op gebied van zonnepanelen, infrarood en duurzame oplossingen. Als lokale leverancier uit Voerendaal zijn we al sinds 2008 succesvol actief in uw regio. Zonnepanelen Parkstad is VCA, GOODWE en SOLAREDGE gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie. Zonnepanelen Parkstad voldoet aan de noodzakelijke certificeringen en is continu proactief in opleidingsprojecten ter versterking van onze kennis.

Waarom ook in de Westelijke Mijnstreek voor Zonnepanelen Parkstad kiezen?

 • Dé lokale partner
 • Snelle levertijden
 • Gecertificeerd
 • Persoonlijk contact
 • Deskundige montage
 • Topkwaliteit

Doordat wij een lokale partij zijn hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en een eerlijk advies. Wij komen daarom graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te adviseren over de beste oplossing. Vraag nu een persoonlijk advies aan!

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor zakelijk gebruik?

Bekijk dan deze pagina