Skip to main content

Zonnepanelen Beekdaelen

Bereken de zonnepotentie van uw dak
Prijs, opbrengst & terugverdientijd
Ontvang een GRATIS adviesrapport
Offerte? Vraag hem nu GRATIS aan!

Steeds meer huishoudens in de gemeente Beekdaelen stappen over op zonne-energie.

Nu de energieprijzen nog steeds schommelen zijn zonnepanelen bijna een must om op uw dak te hebben liggen. In tegenstelling tot wat u misschien vaak hoort, zijn zonnepanelen namelijk nog steeds een zeer rendabele en verstandige investering. Nu is dan ook hét moment om over te stappen op zonnepanelen. Bent u het volgende huishouden dat direct geld gaat besparen op hun energierekening? Lees snel verder en ontdek welke voordelen er verbonden zijn aan het aanschaffen van zonnepanelen.

✓ Amstenrade
✓ Bingelrade
✓ Doenrade
✓ Hulsberg
✓ Jabeek
✓ Merkelbeek
✓ Nuth
✓ Oirsbeek
✓ Puth
✓ Schimmert
✓ Schinnen
✓ Schinveld
✓ Sweikhuizen
✓ Vaesrade

✓ Wijnandsrade

Direct weten of uw woning geschikt is voor zonnepanelen en bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen op uw energierekening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Beekdaelen in cijfers

De gemeente Beekdaelen verduurzaamt! Van de ruim 16.700 woningen die de gemeente Beekdaelen telt, is al meer dan 31% uitgerust met zonnepanelen. Dat zijn meer dan 5.100 huiseigenaren die op een duurzame manier energie opwekken én geld besparen. Ook zijn de energielabels van deze huishoudens verbeterd. Daar wilt u toch ook van profiteren?

Wilt u vrijblijvend een plan ontvangen om uw woning ook te verduurzamen met zonnepanelen? Vul dan onze postcodecheck in. Een van onze specialisten zal u vervolgens persoonlijk adviseren wat zonnepanelen voor uw woning in Beekdaelen kunnen betekenen.

(bron: Klimaatmonitor)

Doe de gratis dakcheck!

Subsidieregeling voor zonnepanelen in Beekdaelen

In de gemeente Beekdaelen is het mogelijk om uw zonnepanelen te financieren door middel van een stimuleringslening bij de Provincie Limburg. Ook kunt u ervoor kiezen om de zonnepanelen zelf te financieren of in een combinatie met een lening te financieren. Wij adviseren u graag persoonlijk over de mogelijkheden.

In alle gevallen wilt het zeggen dat u geen eigen spaargeld nodig heeft en dat het meer rendement oplevert dan zonnepanelen huren.

Over het algemeen geldt dat u de BTW over de installatie en aankoop van uw zonnepanelen kunt terugvragen bij de belastingdienst.

De terugverdientijd van zonnepanelen in Beekdaelen

Tijdens het berekenen van de exacte terugverdientijd van zonnepanelen is het belangrijk om een aantal zaken goed op papier te hebben. Zo houden we buiten de aanschaf en installatie prijs ook rekening met te ontvangen subsidies én de opbrengst van uw zonnepanelen. Deze opbrengst is afhankelijk van het aantal uren dat de panelen blootgesteld zijn aan zonlicht. Gelukkig schijnt de zon gemiddeld tussen de 1100 en 1800 uur in de gemeente Beekdaelen. Meer dan genoeg om uw huishouden te voorzien van groene energie én er iets voor terug te krijgen.

Des te hoger de energieprijzen bij uw energieleverancier, des te waardevoller wordt uw zelf opgewekte stroom. Iedere kilowattuur stroom die u zelf opwekt hoeft u immers niet in te kopen. Zeker met de huidige energieprijzen is de terugverdientijd nu nog korter.

Wat kost een zonnepaneel & de plaatsing

We snappen heel goed dat u graag wilt weten wat het aanschaffen en installeren van zonnepanelen voor uw portemonnee zou betekenen. Omdat iedere plaatsing echter een stukje maatwerk is, kunnen wij vooraf geen exact bedrag noemen.
Wilt u weten hoeveel de aanschaf van zonnepanelen voor uw woning zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?

De hoeveelheid zonnepanelen die u nodig heeft om uw woning van groene energie te kunnen voorzien hangt af van een aantal zaken. Als wij een offerte opstellen, letten we onder andere op de volgende factoren:

 • Uw energieverbruik
 • Het formaat van het dak
 • De helling van het dak
 • De ligging van het dak
 • Het opbrengst vermogen van de zonnepanelen

De totaalsom van de bovenstaande factoren wijst uit hoeveel panelen u nodig zult hebben om (een deel van) uw energiebehoefte te verzorgen.

Op welke daksoorten kan ik zonnepanelen laten plaatsen?

Bij zonnepanelen Parkstad plaatsen we zonnepanelen op alle soorten daken. Ook bij uw woning in Beekdaelen! Van platte daken tot schuine daken, en van pannen daken tot golfplaten: zonnepanelen zijn op vrijwel ieder type dak te plaatsen. Benieuwd of uw dak ook tot de mogelijkheden behoort? Voer dan onze locatiescan uit en vraag een locatiebezoek aan voor een vrijblijvende dakcheck.

Waarom ook in Beekdaelen kiezen voor Zonnepanelen Parkstad?

 • Dé lokale partner
 • Snelle levertijden
 • Gecertificeerd
 • Persoonlijk contact
 • Deskundige montage
 • Topkwaliteit

Doordat wij een lokale partij zijn hechten wij veel waarde aan persoonlijk contact en een eerlijk advies. Wij komen daarom graag bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te adviseren over de beste oplossing. Vraag nu een persoonlijk advies aan!

Offerte aanvragen

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor zakelijk gebruik?

Bekijk dan deze pagina