Skip to main content

Zonnepanelen voor bedrijven en organisaties

Bereken de zonnepotentie van uw dak
Prijs, opbrengst & terugverdientijd
Ontvang een GRATIS adviesrapport
Offerte? Vraag hem nu GRATIS aan!

Zonnepanelen Parkstad Zakelijk

Geen bedrijf kan zonder stroom en de totale energiekosten van een onderneming kunnen behoorlijk oplopen. Het loont om de energiekosten te onderzoeken en te bepalen hoe besparingen kunnen worden gerealiseerd. Dit kan met zonnepanelen maar bijvoorbeeld ook door het plaatsen van laadpalen of infraroodverwarming.

“Binnen Zonnepanelen-Parkstad.nl houden we ons primair bezig met advies, verkoop, montage en engineering op gebied van zonnepanelen. Graag sparren wij met onze klanten over alle mogelijkheden van stroomverbruik en opwekking als vervanging voor koolwaterstoffen energiedragers. Betrouwbaarheid is daarbij het sleutelwoord. Zonnepanelen Parkstad is VCA, GOODWE, SOLAREDGE, en ISSO gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie”, aldus Emmanuel Zanetti.

Zonnepanelen voor mijn bedrijf, wat zijn de voordelen?

Belastingvoordeel
De aanschaf en installatie van zonnepanelen kunt u opvoeren als kosten. Daarnaast kunt u ook nog eens de btw terugvragen voor zowel de aanschaf van de zonnepanelen als de installatie ervan. Meer informatie kunt u vinden bij onze veelgestelde vragen.

Afschrijving
Zonnepanelen kunnen over een periode van 20 jaar worden afgeschreven. Uw boekhouder of accountant kan u hier meer over vertellen. Meer informatie kunt u vinden bij onze veelgestelde vragen.

Stimuleringsregeling Duurzame energietransitie (SDE++)
De stimulering duurzame energieproductie en klimaattransitie is de opvolger van de stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie (SDE+). Deze stimuleringsregeling is in het leven geroepen voor grote installaties met aansluitwaarden hoger dan 3 x 80A. Lees meer over de SDE++ regeling bij onze veelgestelde vragen.

Energie-investeringsaftrek (EIA)
Het doel van de energie-investeringsaftrek (EIA) is het stimuleren van investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen of in duurzame energie. De EIA is bedoeld voor kleinere projecten met een maximale aansluiting van 3 x 80A. U kunt hiermee tot 45,5% (in 2021) van de investeringskosten aftrekken van de fiscale winst. Lees meer over de EIA bij onze veelgestelde vragen.

Kleinschaligheidsaftrek (KIA)
De kleinschaligheidsaftrek zorgt ervoor dat u tot 28% van de investeringskosten kunt aftrekken van de fiscale winst aan het eind van het jaar. Lees meer over de kleinschaligheidsaftrek bij onze veelgestelde vragen.

Subsidie
Voor installaties van 15KW tot 100KW is er een subsidie mogelijk van €125 per 1000 Watt piek. Meer informatie kunt u vinden bij onze veelgestelde vragen.

Financiering

Het is ook mogelijk om zonnepanelen en eventueel de LED-verlichting via de Provincie te financieren. Meer informatie over financieringsmogelijkheden kunt u vinden bij onze veelgestelde vragen.

Energielabel

Sinds 1 januari 2023 heeft u als eigenaar van een bedrijfspand/kantoorpand de plicht om ervoor te zorgen dat het pand ten minste voorzien is van energielabel C. Zonnepanelen en LED-verlichting kunnen naast isolatie een groot verschil maken in uw energielabel. Meer informatie over het energielabel kunt u vinden op deze pagina of bij onze veelgestelde vragen.

Scope 12

Scope 12 is een standaard die de veilige installatie van zonnepanelen voor (onder andere) zakelijke panden waarborgt. Als eigenaar van een zakelijk pand bent u vaak verplicht om uw installatie op basis van Scope 12 te laten keuren. Lees op onze Scope 12 pagina meer over deze norm.

Waarom ook zakelijk kiezen voor Zonnepanelen Parkstad?

  • Dé lokale partner
  • Snelle levertijden
  • Gecertificeerd
  • Persoonlijk contact
  • Deskundige montage
  • Topkwaliteit
Offerte aanvragen

Meer weten over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen voor uw bedrijf?

Neem dan contact met ons op. Bij onze veelgestelde vragen vindt u de meest gestelde vragen. Naast zonnepanelen en laadpalen leveren wij ook infraroodverwarming, nieuwe groepenkasten en warmtepompboilers.

*Aan de informatie op deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.

Neem contact op