Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad is meer dan 10 jaar geleden gestart met een specialisatie in zonnepanelen. Vanaf de start staat innovatie centraal binnen de bedrijfsfilosofie en bleef het team van Zonnepanelen Parkstad zich continu ontwikkelen, waarbij kennis- en productontwikkeling speerpunten zijn gebleven. Naast vele honderden kleine zonnepaneel projecten voor met name particulieren zijn de laatste jaren ook diverse grote zonnepaneel projecten gerealiseerd. Bij de grote projecten is volop samenwerking met onderaannemers en ketenpartners zoals bouw-, industriële bedrijven en (semi)overheid, waarbij zowel getransformeerde gebouwen als nieuwbouw gerealiseerd zijn. In samenwerking met Gemeente Landgraaf werd een grootschalig zonnepaneel project uitgevoerd waarbij meer dan 600 woningen zijn voorzien van zonnepanelen en met Mijnwater BV zijn diverse projecten opgeleverd waarbij zonnepanelen als energiedrager zijn ingezet om warmtepompen te voorzien van stroom. Voor de zakelijke klanten is een gerichte webpagina opgesteld en worden regelmatig nieuwe projecten uitgelicht.

Diensten
Zonnepanelen Parkstad wil haar klanten op het hoogste niveau bedienen en kwalitatieve zonnepaneelinstallaties leveren die als energiedrager voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Naast zonnepanelen levert Zonnepanelen Parkstad ook laadpalen, infraroodverwarming, groepenkasten en warmtepompboilers. Gas wordt steeds duurder en daardoor is de vraag naar duurzame verwarmingstechnieken sterk toegenomen. In 2018 is een afdeling op gebied van infrarood verwarming ontstaan. De infrarood afdeling heeft haar eigen identiteit onder de naam; Infrarood Parkstad.

Certificering
Zonnepanelen Parkstad is VCA, GOODWE en SOLAREDGE gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie. Zonnepanelen Parkstad voldoet aan de noodzakelijke certificeringen en is continu proactief in opleidingsprojecten ter versterking van onze kennis.

Team Zonnepanelen Parkstad BV
Directeur:
– Emmanuel Zanetti
Buitendienst verkoop:
– Frans de Jong, Georges Franquinet en Emmanuel Zanetti
Service & monitoring:
– Michiel Gielen
Werkvoorbereiding:
– Danny de Wijs
Office management:
– Sandra Janezic
Administratie:
– Ria van den Oever
En diverse monteurs, elektriciens en partners.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie, of bel ons direct op +31 (0)45 762 0706.