Skip to main content

Laat u inspireren voor uw eigen zonnepanelen project door de nieuwste voorbeelden van projecten in uw regio. Onderaan deze pagina kunt u enkele foto’s bekijken van een recent project in Brunssum. Bekijk ook kleine en grote projecten in uw regio via onze projectenpagina. Wij hebben zonnepanelen geplaatst in onder andere de steden Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Sittard, Valkenburg en Maastricht.

“Voor onze woning in Brunssum hebben wij Zonnepanelen Parkstad gevraagd om ons zonnepanelen project te realiseren. Wij besloten om zes Longi 375 Wp zonnepanelen met Enphase micro-omvormers te laten plaatsen. De micro-omvormers zetten gelijkstroom, die onze zonnepanelen genereren, om in wisselstroom voor ons huis. Deze omvormers hebben tevens het voordeel dat ze informatie doorgeven over de prestaties van ons zonnepanelensysteem. Het onderstel betreft een “Solar construct” onderconstructie waarmee de panelen stevig zijn bevestigd. Tot slot hebben we gelijk een nieuwe groepenkast šŸ™‚ We willen Jaco van Zonnepanelen Parkstad bijzonder bedanken voor begeleiden van ons hele project. We zijn zeer tevreden met het resultaat!”, aldusĀ M. Hanckmann.

Project:
6 Longi 375 Wp
6 Enphase micro-omvormers
Solar construct onderconstructie
Nieuwe groepenkast

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie over zonnepanelen, infrarood verwarmen en duurzame opslag. Bel ons direct op: +31(0)457620706.