Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad op vakantie in eigen tuin

Door de situatie betreft het corona virus ( Covid-19) kunnen wij natuurlijk bij Zonnepanelen Parkstad ook niet met mei vakantie, komende zomer verwachten wij niet veel beter. Ook niet gek in deze vreemde tijden dus maken wij er het beste van aldus “Jesse van der Woude” commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad. 

Ik heb kleine kinderen van 6 & 3 jaar, onze oudste heeft nu mei vakantie. Ondanks deze periode willen kinderen nu ook graag leuke dingen doen, we hebben daarom onze tent in de tuin gezet. Wij zijn normaal echte campeerders en trekken in onze vakanties erop uit om in de natuur te kunnen camperen. Nu spelen de kinderen in de tent en we hebben er zelfs al een nachtje in geslapen.

Deze manier van vakantie bespaart ons onbedoeld een hoop geld, komende maand komt vakantiegeld en normaal ook belastinggelden, meestal geven wij dit uit aan onze vakantie. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om infraroodverwarming aan te schaffen, hiermee zijn we straks in het najaar lekker duurzaam warm. Tevens hebben wij geinvesteerd in zonnepanelen. Zo verduurzamen wij onze woning en houden wij iedere maand nog meer geld over. Dit lijkt ons gezien de situatie nu een prima investering.

Wilt u weten hoe wij dit doen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Zonnepanelen Parkstad, dit kan eenvoudig door op deze link te klikken >>

Wij zijn ook altijd bereikbaar voor een advies gesprek per telefoon of Skype, mocht het nodig zijn plannen wij een huisbezoek. Wij houden ons dan wel aan de regels van het RIVM wij nemen dan aan dat u zelf ook de passende maatregelen in acht neemd betreft covid-19.

#stayhome