Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad is helemaal klaar met 2020

Wat was het een innoverend en bijzonder jaar. In januari zag de Nederlandse economie er nog rooskleurig uit, nog nooit waren de economische cijfers zo hoog. Helaas kregen wij als bedrijf eind januari al de eerste berichten van de corona crisis in China mee. Onze toestroom van producten liep terug waardoor wij stad en land moesten afbellen om voorraad te krijgen. Gelukkig hadden wij een goed 2019 achter de rug en konden wij veel voorraad inkopen waardoor we de eerste 3 maanden vooruit konden. Tot onze grote schrik trof de Corona golf ook Nederland en moesten wij half maart met zijn allen in een Lockdown.

Even een paniek moment onder veel ondernemers, eerlijk gezegd waren wij er ook niet gerust onder. Onze instroom van aanvragen liep fors terug waardoor het er even minder goed uitzag. Gelukkig werd er door de consument al snel geschakeld en werd er massaal geïnvesteerd in aan huis gerelateerde producten. Ook zonnepanelen werden massaal aangekocht. Door deze beweging zijn wij nooit in de problemen gekomen waardoor Zonnepanelen Parkstad een erg goed jaar heeft gehad.

Door dit goede jaar hebben wij eind dit jaar de beweging gemaakt naar ons prachtige pand in Voerendaal. Hoensbroek was voor ons een prima plek, echter een bedrijf met ambitie heeft een locatie nodig waar wij onze doelen kunnen nastreven. Onderstaand een opsomming van activiteiten waarop wij zijn gegroeid en de komende jaren fors op inzetten:

– Groei in particuliere zonnepanelen systemen
– Groei in zakelijke zonnepanelen systemen
– Infraroodpanelen is nu een belangrijke bron van inkomsten
– Verkoop van nieuwe meterkasten en voorbeveiligingen betreft tweezijdige voeding
– Leerwerkproject opgestart betreft het inrichten van een verkoop-funnel voor EV chargers
– Scope 12 opleveringen van systemen groter dan 15 Kw
– Verkoop van klimaat gerichte producten

Helaas zitten wij nu weer in een harde lockdown, dit weerhoud het ons er niet van om onze doelen na te streven. Gelukkig zijn onze klanten nog steeds erg tevreden over onze werken en krijgen wij wekelijks veel nieuwe klanten binnen. Wij willen dan ook al onze klanten bedanken voor het vertrouwen in deze lastige tijden, wij gaan 2021 in als een gezond bedrijf met veel perspectief op groei.

Vanaf vrijdag 18 december tot 4 januari zijn wij met kerstvakantie en is ons bedrijf gesloten.
Voor dringende vragen betreft storingen die niet kunnen wachten kunt u bellen met ons servicenummer: 06-25416936 graag alleen bellen bij echte technische problemen zoals kortsluiting of stormschade, veel vragen zijn te vinden op onze website bij FAQ.

Wij wensen u fijne feestdagen toe en hopen dat iedereen gezond blijft. Op naar een duurzame toekomst!
Team zonnepanelen Parkstad bv