Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad in Corona tijden

Wij willen in de eerste plaats onze klanten bedanken dat wij afgelopen weken onze systemen hebben mogen plaatsen. Het geluk wat wij hebben is dat er twee monteurs op het dak werken en een elektricien binnen de omvormer op de groepenkast aansluit. Dit doen wij natuurlijk alleen wanneer onze monteurs gezond zijn en de klant zelf ook geen mogelijke corona klachten heeft. De gepaste afstand en het maximum aantal personen in de woning van onze klant kunnen wij prima naleven.
Afgelopen week is er door het RIVM een protocol geschreven, door deze richtlijnen te hanteren mogen wij blijven werken. Lees hier de richtlijnen >> 

Bezetting op kantoor
Bij ons op kantoor zijn wij gesplitst aan het werk, er zijn altijd mensen aanwezig echter kan er ook van thuis gewerkt worden hetgeen in het huidige digitale tijdperk prima te doen is. Verkoopgesprekken doen wij nu per telefoon, mocht een klant vergaande interesse hebben in onze offerte komen wij wel het huis of bedrijfspand schouwen. Dit ook alleen volgens de regels van het RIVM.

Beschikbaarheden van producten
Het corona virus is in China begonnen waardoor wij als installateur van zonnepanelen al vanaf eind januari met het corona virus bezig waren. Bijna alles wat met solar te maken heeft komt uit China. Het leek erop dat nog maar weinig voorraad naar Europa kwam door de volledige lockdown in China. Wij hebben toen snel gehandeld en veel eigen voorraad aangelegd. Nu is ongeveer de helft van deze voorraad op, echter komt er weer nieuwe voorraad binnen waardoor dit een minder groot probleem is.

Wij hopen dat u als klant zo min mogelijk wordt getroffen, echter ondervind iedereen hinder van het corona virus. Wij hopen dan ook samen met u aan een duurzame toekomst te werken. En elkaar waar nodig en mogelijk te ondersteunen. Heeft u behoefte aan een gesprek over duurzaamheid of wenst u een offerte aan te vragen kunt u ons altijd bellen of bezoek onze website.

#staysafe 

Team: Zonnepanelen Parkstad.