Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad gaat verhuizen

Beste klanten,

Afgelopen jaren zijn wij als bedrijf flink gegroeid en zien wij onze markt in positieve zin veranderen. Door deze verandering hebben wij dringend een nieuwe locatie nodig. Wij zijn er dan ook trots op dat wij in de maand september gaan verhuizen naar het bedrijventerrein van Voerendaal.

Tot uiterlijk 1 oktober hebben wij de tijd om flink te klussen en Lindelaufer Gewande nummer 15 te Voerendaal om te toveren in een Solar hotspot. Wat gaan wij allemaal doen?
– Er komt een solar-concept showroom met de laatste technieken betreft zonnepanelen voor particulieren en zakelijke klanten.
– Een uitgebreid assortiment infraroodverwarming met een conceptruimte waar u de werking van infrarood kan ervaren.
– Er komen voorzieningen betreft laadpalen voor Elektrische auto’s, deze producten bieden wij ook aan.
– In de toekomst hopen wij op deze locatie informatie te kunnen verstrekken over warmtepompen. Nu kunnen wij wel al zonneboilers en warmtepompboilers leveren.

In de tussentijd zijn wij gewoon te vinden op onze vertrouwde plek, economiestaat 39 unit 5 te Hoensbroek. Bent u nieuwschierig geworden wat wij allemaal gaan doen achter ons spandoek? Zodra wij in Voerendaal zijn gevestigd organiseren wij op locatie een informatieve klantendag, de datum van deze dag zal nog gecommuniceerd worden op onze website.

Wij wensen u allemaal een mooie en hopelijk corona vrije zomer!

Met duurzame groet,

Team Zonnepanelen Parkstad.