Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad blijft open

Zonnepanelen Parkstad blijft ondanks de corona problematiek open. Wij hebben verschillende maatregelen genomen waardoor wij voorlopig kunnen blijven werken. Ook bekijken wij dag per dag wat de nieuwe richtlijnen zijn omdat veiligheid van onze medewerkers en klanten erg belangrijk is.

Wij houden onze verkoopgesprekken telefonisch, normaal gesproken doen wij dat bij de klant thuis. Mocht de klant willen overgaan tot het geven van een order komen wij alsnog schouwen, zo beperken wij onnodige fysieke afspraken. Mochten er mogelijk corona klachten aanwezig zijn dan komen wij natuurlijk niet. Personeel met klachten mogen niet meer komen werken.

Onderstaande richtlijnen volgen wij: 
Richtlijnen RIVM: Bij klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts blijven wij thuis. Sociaal contact wordt tot een minimum terug gebracht. Wij geven geen handen en houden gepaste afstand.

Op kantoor mogen leveranciers niet meer naar binnen komen, spullen worden voor de poort geplaatst die wij later naar binnen halen, aftekenen van goederen doen wij voorlopig niet meer. Onze voordeur is op slot, klanten moeten vooraf even bellen, bij mogelijke gezondheidsklachten vragen wij niet naar ons kantoor te komen.

Wij hopen op uw begrip, hopelijk komt onze samenleving er samen sterk uit,

Met vriendelijke groet,

Team Zonnepanelen Parkstad.