Skip to main content

Zonnepanelen Parkstad aangedragen voor MVO award en Erkend Leerbedrijf

WSP-Parkstad is gespecialiseerd in maatwerkprojecten op het gebied van arbeid, HR, organisatie en economie. WSP Parkstad ontzorgt en versterkt Zonnepanelen Parkstad op het gebied van matching, opleiding en begeleiding. De passie, gedrevenheid en doorzettingsvermogen viel WSP Parkstad positief op en heeft Zonnepanelen Parkstad daarom genomineerd voor MVO Award. Op 28 mei reikt Stichting Sprinc Parkstad de prestigieuze Sprinc MVO Award 2019 uit aan dé werkgever van Parkstad die succesvol invulling weet te geven aan de 3 P’s die staan voor People, Planet en Profit, waarbij People uiteraard de boventoon voert.

“De jury heeft ons tot de laatste drie bedrijven gekozen en daar zijn we heel trots op. Aanstaande dinsdag 28 mei hopen wij de MVO Award te winnen. Buiten de Award en de roem is de hoofdprijs € 5.000,-. Mochten wij dit bedrag in ontvangst mogen nemen gaat dit bedrag naar het opleiden van onze mensen. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is niet alleen een toverwoord dat wij gebruiken voor onze marketing. Wij vinden dan ook dat MVO zit in ons bedrijfs-DNA. Het hoort bij ons en we vertalen het naar het opleiden van mensen, betrokkenheid bij maatschappelijke thema’s, activiteiten bijwonen en proactief kennisdelen”, aldus Jesse van der Woude (commercieel manager).

Erkend leerbedrijf
Zonnepanelen Parkstad leidt haar medewerkers proactief op en is een erkend leerbedrijf geworden. Dankzij deze erkenning gaat Zonnepanelen Parkstad nu ook haar medewerkers opleiden tot elektricien en vanaf september zal de eerste monteur aan het Vista College starten met de niveau 4 BBL opleiding.
“Wij verwachten dat door de energietransitie steeds meer van onze energiebehoefte elektrisch gedreven gaat worden. Zonnepanelen en wind zorgen voor elektriciteit waardoor het mogelijk is om gunstig elektrisch te verwarmen door infrarood en warmtepompen. Door de inzet van deze zelfopgewekte energie hebben wij steeds meer elektriciens nodig en de  opleiding aan het Vista College draagt hieraan bij. Naast de opleiding aan het Vista College werken wij met Switch2Solar (van Emiel Ponte) in diverse opleidingstrajecten zoals o.a. Solar topfitter en Solar specialist”, aldus Jesse van der Woude (commercieel manager van Zonnepanelen Parkstad).

Zonnepanelen Parkstad is genomineerd voor de Sprinc MVO Adward: