Skip to main content

Verslag informatiebijeenkomst over zonnepanelen, zonneboilers en infraroodverwarming

Op donderdag 9 mei heeft Zonnepanelen Parkstad een informatiebijeenkomst over zonnepanelen, zonneboilers en infraroodverwarming georganiseerd. Het was een druk bezochte avond vol interactie bij Auberge de Rousch. Tijdens deze informatiebijeenkomst zijn de gasten op de hoogte gebracht van de kansen en mogelijkheden van deze veel besproken onderwerpen. We hebben meer dan 10 jaar ervaring met de montage en verkoop van vele duizenden zonnepaneel systemen en deze kennis meegenomen naar de bijeenkomst.

Vanuit het gasloos maken van woningen is gesproken over zonneboilers en infrarood verwarming. Met name over infrarood verwarmen waren veel vragen over de werking en het gevoel. Infrarood verwarmen kan met mooie strakke verwarmingspanelen in de gewenste kleur, of zelfs met foto’s of spiegel erin verwerkt. De mogelijkheden met deze zogenaamde “Nano panelen” zijn heel breed.

Tot slot is op deze avond de nieuwe informatieve website over infrarood verwarming gelanceerd waar meer informatie te vinden is. Wij bedanken alle gasten voor hun bezoek en zien u graag terug bij onze informatiebijeenkomsten, of bij een persoonlijk bezoek aan uw eigen woning.

Als u vragen heeft over deze onderwerpen dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij informeren u graag.