Skip to main content

Verhuizing naar groter pand in Voerendaal

Voerendaal, maandag 24 augustus 2020. Door de toenemende vraag naar zonnepanelen, infrarood verwarming en andere duurzame oplossingen gaat Zonnepanelen Parkstad in september verhuizen naar een groter pand met groeimogelijkheden en showroom in Voerendaal.

Rond 1 oktober zal de nieuwe locatie volledig operationeel zijn en zal Zonnepanelen Parkstad van de Economiestraat in Hoensbroek naar Lindelaufer Gewande 15 in Voerendaal verhuizen. “Momenteel zijn wij naast het bedienen van onze klanten druk bezig met de voorbereidingen van de verhuizing. We willen onze klanten op het hoogste niveau bedienen en leveren kwalitatieve zonnepaneelinstallaties die als energiedrager voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Niet geheel nieuw, maar naar aanleiding van vele aanvragen van onze klanten, gaan we nu ook laadpalen voor elektrische auto’s aanbieden (voorbeeld energiedrager). Wij willen ons gehele producten- en dienstenpakket graag persoonlijk laten zien en laten ervaren door de bezoekers van onze locatie, waarbij de nieuwe showroom een belangrijke rol gaat spelen. Uiteraard rijden ook Emmanuel (Zonnepanelen Parkstad) en ik (Jesse) in elektrische auto’s waarmee we bezoekers kunnen uitleggen hoe een laadpaal in zijn werk gaat. We zijn op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en kunnen brede oplossingen bieden voor alle elektrische auto’s. Naast zonnepanelen en laadpalen leveren wij ook infraroodverwarming, nieuwe groepenkasten en warmtepompboilers. Ook deze energieopwekkers en -dragers worden in onze nieuwe showroom uitgelicht. Kom de nieuwe showroom ook persoonlijk ervaren vanaf de opening, maar uiteraard wel nog op 1,5 meter”, aldus Jesse van der Woude Commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad.

Verwachting
“We zien en verwachten dat zonnepanelen voor zowel particulieren als bedrijven interessant blijven in de komende jaren. We gaan met z’n allen simpelweg gewoon steeds meer elektriciteit gebruiken en dat zien wij natuurlijk graag duurzaam. De overheid gaat vanaf 2023 de terug-lever-vergoeding verlagen, echter zien wij dat niet als een obstakel omdat er steeds meer mogelijkheden komen om elektriciteit voor eigen gebruik te behouden (in plaats van direct terug te leveren). Tevens zal er in de toekomst een felle concurrentiestrijd gaan ontstaan tussen (elektriciteit) leveranciers. Deze concurrentiestrijd gaat nu het over; wie is de goedkoopste en straks over; wie de hoogste betaling van die terug-lever-vergoeding gaat betalen. Consumenten blijven hierdoor ruim onder de 10 jaar voor wat betreft het terugverdienen van hun zonnepaneleninstallatie en bij een toenemend stroomverbruik nog veel sneller. Gaan gebruikers ook nog elektrisch rijden, dan kan de eigen stroom voor de auto worden gebruikt en dat scheelt ten opzichte van fossiele brandstoffen enorm (voor wat betreft de terugverdientijd)”, aldus Jesse.

Energietransitie
“Wij willen graag actief meebouwen mee aan de energietransitie in Nederland en iedere dag leveren wij duurzame systemen die bijdragen aan een schonere leefomgeving. Een energietransitie komt ook niet ieder decennia voor, in de jaren 60 ging Nederland over op aardgas, nu staan wij aan het begin van een nieuwe energietransitie naar toenemende duurzaam opgewekte elektriciteit (en wellicht waterstof). In deze transitie ontstaan nieuwe kansen voor leveranciers en gebruikers. Zonnepanelen Parkstad werpt graag een blik in de toekomst en wij zijn gemotiveerd om te innoveren en nieuwe technieken eigen te maken”, aldus Jesse.

Particulier & zakelijk
In 2007 is de specialisatie op zonnepanelen voor particulieren ingezet. Om ook aan de behoefte van de zakelijke markt te voldoen zijn meer grootschalige projecten gerealiseerd en is samenwerking gezocht met diverse bouw gerelateerde ondernemingen. Vele honderden zonnepaneel installaties en projecten van klein tot groot zijn de afgelopen jaren gerealiseerd. Het marktgebied van Zonnepanelen Parkstad is voornamelijk gericht op Zuid Nederland en dan met name Limburg, waarbij Voerendaal een uitstekende basis is voor ons om heel Limburg en een deel van Brabant te kunnen bedienen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie over zonnepanelen, infrarood verwarmen en duurzame opslag.