Skip to main content

Verhuisbericht: Zonnepanelen Parkstad aan de Lindelaufer Gewande 15 te Voerendaal

Voerendaal, vrijdag 02 oktober 2020. In de afgelopen jaren is de vraag naar zonnepanelen, infrarood verwarming en andere duurzame oplossingen sterk toegenomen. Zonnepanelen Parkstad groeide spreekwoordelijk uit haar jasje en na een grondige locatiescan is besloten om te verhuizen naar een grotere locatie om verdere groei te faciliteren. Op de nieuwe locatie van het kantoor, magazijn en de showroom zijn voldoende vierkante meters om de ambities van de komende jaren waar te maken.

“Op dit moment zijn we nog bezig met het afronden van de styling van ons nieuwe frisse kantoor, het opbouwen van een indrukwekkende showroom en het opbouwen en vullen van het grote praktische magazijn. We willen onze klanten op het hoogste niveau bedienen en leveren kwalitatieve zonnepaneelinstallaties die als energiedrager voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Naast zonnepanelen en laadpalen leveren wij ook infraroodverwarming, nieuwe groepenkasten en warmtepompboilers. Wij willen onze diensten en producten graag persoonlijk aan u laten zien en ervaren op onze locatie, waarbij de nieuwe showroom een beleving gaat worden. Zonnepanelen Parkstad staat garant voor een correcte informatieverstrekking en vriendelijke prijzen voor zowel particulieren als bedrijven. Onze missie is het bereikbaar maken van zonne-energie waarbij de nieuwe locatie een goede bijdrage zal gaan leveren”, adlus Emmanuel Zanetti (Directeur bij Zonnepanelen Parkstad).

Innovatie
Zonnepanelen Parkstad is meer dan 10 jaar geleden gestart met een specialisatie in zonnepanelen. Vanaf de start staat innovatie centraal binnen de bedrijfsfilosofie en bleef het team van Zonnepanelen Parkstad zich continu ontwikkelen, waarbij kennis- en productontwikkeling speerpunten zijn gebleven. Naast vele honderden kleine zonnepaneel projecten voor met name particulieren zijn de laatste jaren ook diverse grote zonnepaneel projecten gerealiseerd. Bij de grote projecten is volop samenwerking met onderaannemers en ketenpartners zoals bouw-, industriële bedrijven en (semi)overheid, waarbij zowel getransformeerde gebouwen als nieuwbouw gerealiseerd zijn. In samenwerking met Gemeente Landgraaf werd een grootschalig zonnepaneel project uitgevoerd waarbij meer dan 600 woningen zijn voorzien van zonnepanelen en met Mijnwater BV zijn diverse projecten opgeleverd waarbij zonnepanelen als energiedrager zijn ingezet om warmtepompen te voorzien van stroom. Voor de zakelijke klanten is een gerichte webpagina opgesteld en worden regelmatig nieuwe projecten uitgelicht.

“Graag sparren wij met onze klanten over alle mogelijkheden van stroomverbruik en opwekking als vervanging voor koolwaterstoffen energiedragers. Geen bedrijf kan zonder stroom en de totale energiekosten van een onderneming kunnen behoorlijk hoog zijn. Het loont om de energiekosten te onderzoeken en te bepalen hoe besparingen kunnen worden gerealiseerd”, aldus Emmanuel Zanetti.

Nieuw bedrijfs- en postadres Zonnepanelen Parkstad
Lindelaufer Gewande 15
6367 AZ Voerendaal
Tel: +31(0)45-7620706

RIVM protocol
Zonnepanelen Parkstad kan blijven werken door de richtlijnen rondom Covid-19 te hanteren. Meer info over de maatregelen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie over zonnepanelen, infrarood verwarmen en duurzame opslag.