Skip to main content

Vacature: Medewerker verkoop binnendienst en monitoring

Hoensbroek, 30 augustus 2018. Kom jij ons team versterken? Vacature: Medewerker verkoop binnendienst en monitoring bij Zonnepanelen Parkstad. Zonnepanelen Parkstad is per direct op zoek naar een medewerker voor 40 uur in de week. Deze functie zal een belangrijke positie binnen het sterk groeiende team gaan innemen. Zonnepanelen Parkstad heeft de visie om in de toekomst een totaal leverancier van duurzame energie te worden. Hierdoor is er voldoende groeipotentieel binnen de onderneming mogelijk met een vaste aanstelling als doelstelling.

Zonnepanelen Parkstad helpt klanten bij het maken van een juiste keuze voor zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen. Zonnepanelen is ons specialisme. Wij zijn vanaf 2008 succesvol actief in Zuid-Limburg. Zonnepanelen Parkstad is VCA, GOODWE en SOLAREDGE gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie. Zonnepanelen Parkstad voldoet aan de noodzakelijke certificeringen en is continu proactief in opleidingstrajecten ter versterking van kennis.

Functie
Als “Medewerker verkoop binnendienst en monitoring” zal je actief bezig zijn met het aanmaken van portalen die gekoppeld zijn aan de Solar omvormers. Klanten kunnen hiermee hun productie van solarstroom monitoren. Bij dit werk is basiskennis van ICT is voldoende. Tevens kom je met klanten actief in contact voor het oppakken van serviceverzoeken. Je uren worden voor de helft bij de verkoop en engineering ingezet. Kortom een zeer gevarieerde en uitdagende job.

Wij zijn op zoek naar een heer of dame met kennis van:
– Software en computers (basis kennis ICT is voldoende)
– Klantgericht kunnen denken
– Technische onderlegt
– Telefonisch klantcontact
– Verkoop vaardigheden
– Ruimtelijk inzicht
– Ervaring met Excel
– Representatief en energiek

Voor ons is het belangrijk dat je vooral gemotiveerd bent om te leren. Je kennis zal door intern en externe trainingen worden bijgehouden.

Opleidingsniveau
– Mbo niveau 4 met ervaring of startende Hbo’er.
– Commerciële opleiding en werkervaring is een pre.

Salarisniveau
Marktconform salaris, wij kijken naar je ervaring en competenties waardoor wij een vast maandsalaris afspreken.

Interesse?
Schrijf een pakkende brief met aanvullend je cv aan Jesse van der Woude:
Jesse van der Woude | Commercieel Manager
jesse@zonnepanelen-parkstad.nl
Economiestraat 39 Unit 5
6433KC Hoensbroek
045-7620706
06-27436437

U kunt geen rechten ontlenen aan dit bericht.