Skip to main content

Terugblik over 2019 Zonnepanelen Parkstad.

Voor Zonnepanelen Parkstad was 2019 dynamisch en succesvol. Afgelopen jaar hebben wij veel mooie projecten mogen realiseren bij particulieren en zakelijke klanten. Doordat de energietransitie in Nederland niet stil staat kan de consument steeds meer verwachten van installatiebedrijven zoals Zonnepanelen Parkstad.

Nieuwe productgroepen
Zonnepanelen Parkstad richt zich niet alleen op zonnepanelen. In 2019 hebben wij een nieuwe website gelanceerd betreft infraroodverwarming www.infrarood-limburg.nl

Op deze website geven wij informatie over infraroodverwarming en kunnen mensen bij ons een aanvraag indienen. Deze website zal komend jaar verder worden uitgebouwd waardoor u nog meer informatie kan vinden. Klanten van Zonnepanelen Parkstad kunnen via onze vernieuwde website www.zonnepanelen-parkstad.nl doorklikken naar infraroodverwarming. Dit is onze eerste echte stap naar een breder aanbod. Door deze stap verkopen en installeren wij wekelijks infraroodverwarming bij klanten die vaak ook al zonnepanelen hebben of tegelijkertijd zonnepanelen laten plaatsen.

Zonnepanelen (klein)zakelijk
De laatste jaren zijn steeds meer bedrijven geïnteresseerd in zonnepanelen. Door toenemende vraag hebben wij binnen Zonnepanelen Parkstad afgelopen jaar verschillende grote projecten mogen opleveren. Wij richten ons op MKB bedrijven, woningstichtingen, vereniging van eigenaren, bouw gerelateerde samenwerkingen en horeca en toerisme.

Zonneboilers en Warmtepompboilers
Mensen die betreft duurzaamheid een stapje verder gaan wensen zonneboilers en soms ook een warmtepompboiler. Deze producten kunnen wij aanbieden, echter leggen wij hier nog niet de nadruk op.

Onze focus voor 2020 komt op onderstaande punten te liggen:
1. Particulieren Zonnepanelen
2. Klein zakelijk Zonnepanelen
3. Infraroodverwarming

Team Zonnepanelen Parkstad
In tijden waarin het economisch goed gaat is het soms moeilijk om goed personeel te vinden. Bij Zonnepanelen Parkstad slagen wij er in om een goed team te handhaven en goed voorbereid 2020 in te gaan. Wij zijn trots op onze binnendienst en natuurlijk onze monteurs die de zonnepanelen plaatsen.

Bedankt aan al onze klanten, wij wensen iedereen een gezond en mooi 2020, op naar een duurzame samenleving!

Team Zonnepanelen Parkstad