Skip to main content

Projecten en referenties van Zonnepanelen Parkstad

In het gastenboek en op de projectenpagina van onze website kunt u vele projecten en referenties terugvinden van onze klanten. Vraag ons gerust naar gerealiseerde projecten voor meer informatie en inspiratie voor uw zonnepaneel project.

Hieronder volgen enkele voorbeelden:

“Zowel op administratief alsook op technisch gebied heb ik steeds te maken gehad met mensen die met je meedenken, je van goede adviezen en/of alternatieve oplossingen voorzien om jou als klant zodoende uiterst tevreden te stellen. De offerte was overzichtelijk en goed gespecificeerd”, aldus de heer Lommen.

“De elektrische installatie werd netjes uitgevoerd. Alles goed afgewerkt. Het plaatsen van de zonnepanelen ging perfect. Mooie en volgens mij degelijke wijze van monteren. Doordat ik nog een raam op een niet zo gunstige plaats had zitten werd er bij de montage van de panelen door de monteurs meegedacht en vonden zij een perfecte oplossing”, aldus de heer Leurs.

“Wij hebben door Zonnepanelen Parkstad ons project laten verzorgen voor onze vrijstaande woning in Landgraaf. In januari 2018 zijn 15 zonnepanelen en een nieuwe groepenkast geplaatst. Hele vriendelijke mensen en geheel naar tevredenheid. Een echte aanrader voor als men zonnepanelen wilt aanschaffen”, aldus de heer Bemelmans.