Skip to main content

 

Duurzaam wonen in Zuid-Limburg 

De opwarming van de aarde is een mondiaal probleem. De laatste weken is dit steeds beter merkbaar, temperaturen van 25 graden te midden van oktober is niet normaal. We moeten snel iets doen om onze wereldwijde CO2-uitstoot te verminderen. Alleen dan is het mogelijk de temperatuurstijging te beperken tot 2 graden Celsius. Het Internationaal Energie Agentschap geeft aan dat dit de maximale grens is om catastrofale klimaatverandering te voorkomen.

Wat kunt u doen? 
Uw levensstijl aanpassen is niet altijd eenvoudig, mensen houden nu eenmaal niet van veranderingen. Echter kunt u het volgende proberen: ik neem eens niet die auto, de cv-ketel kan een graadje lager en plastic verpakkingen koop ik niet meer.

Wat kunt u nog meer doen?
Veel daken in Nederland zijn geschikt voor zonnepanelen en zonneboilers. Daken op het Oosten, Zuiden en Westen zijn geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. Tevens verdiend u er een mooi bedrag mee. Hopelijk geeft u dit bedrag niet direct uit aan een vliegreis, op deze manier wordt uw C02 compensatie weer te niet gedaan #knipoog. 

Maar waarom zonnepanelen?
Uw huis isoleren en bijvoorbeeld LED-lampen aanschaffen verdiend u snel terug, dit is een van de eerste stappen wanneer u duurzaam gaat wonen. Zonnepanelen is de bron van duurzame energie. Door veel zonnestroom op te wekken is het mogelijk om duurzame vormen van elektrisch verwarmen toe te passen. Op deze wijze is het mogelijk om van het gas af te komen”, aldus Jesse van der Woude commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad.

Mocht u hier meer over willen weten nodigen wij u graag uit op onze klantendag. Op deze dag vertellen wij u graag meer over:
– Zonnepanelen: Zonnepanelen Parkstad kan u hier alles over kunnen vertellen. Vragen worden deskundig beantwoord.

– Zonneboilers: Wanneer u gas-loos wenst te leven kunt u de zonneboiler niet meer wegdenken.
Warmte uit de zon is duurzaam en zal nooit stoppen.

– Infraroodverwarming: Dit is de nieuwe manier van verwarmen. Niet de oude oranje lampen maar mooie strakke panelen in kleur of zelf met foto’s erin verwerkt, ook wel Nano panelen genoemd.

– Warmtepompen: Over warmtepompen is al veel geschreven, wij benoemen dit in ons verhaal als de vervanger voor de cv-ketel.
Echter is dit niet altijd even eenvoudig. (Dit product verkopen wij nu nog niet, zonnepanelen, zonneboilers en infrarood verwarming wel).

Locatie en tijd: 
Auberge de Rousch te Heerlen Kloosterkensweg 17, zaal de Graan schuur.
Koffie, Fris & Limburgse vlaai staat voor u klaar.

Tijd
Zaterdag 27-10-2018 vanaf 13.00 t/m 16.00

Aanmelden
De klantendag is gratis en vrijblijvend echter vragen wij aan te geven met hoeveel mensen u komt.
Wij houden dan rekening met de hoeveelheid koffie en vlaai.