Skip to main content

Nieuwe projecten en referenties van Zonnepanelen Parkstad

In het gastenboek en op de projectenpagina van onze website kunt u vele projecten en referenties terugvinden van onze klanten. Vraag ons gerust naar gerealiseerde projecten voor meer informatie en inspiratie voor uw zonnepaneel project.

Hieronder volgen enkele voorbeelden:
“In juni 2018 hebben wij door Zonnepanelen Parkstad ons eigen zonnepanelen project laten verzorgen voor onze woning in Landgraaf. Er werden 14 zonnepanelen van het type LG Solar 320 Wp geplaatst. Ik schrijf “eigen” project omdat dat ik bewust mijn eigen keuze wilde maken en deze niet wilde laten beïnvloeden door de standaard keuzes die men heeft als men aan bestaande projecten meedoet. Daarbij komt ook nog eens kijken dat ik in een monumentale woning woon en het niet toegestaan is om op het hoofd-dak zonnepanelen te plaatsen. Met adviseur Jesse van der Woude (Zonnepanelen Parkstad) heb ik mijn ideeën gedeeld en samen tot de keuze voor de installatie weten te komen. Vervolgens bleek uit de verschillende offertes ook nog dat de firma “Zonnepanelen Parkstad” de beste aanbieding had gemaakt! De zonnepanelen zijn (zoals afgesproken) vlot en vakkundig op het garagedak en op het aangrenzende tuinhuis gemonteerd. De oplevering verliep vlekkeloos en sindsdien, nu ca. 2 maanden geleden, hebben de zonnepanelen al 1,2 MWh gegenereerd! Tot slot wil ik nog een persoonlijk advies meegeven: laat je niet beïnvloeden door personen die zeggen dat de zonnepanelen in een (volgens hun) juiste hoek moeten liggen, of je laten beperken door de voorschriften van zonnepaneel-projecten, maar laat je goed en vakkundig adviseren over de (on)mogelijkheden. Bekijk zelf of je langere tijd zon hebt op een bepaalde plek en plaats zonnepanelen (bijvoorbeeld als investering)”, aldus de heer Eijkemans.

“Nu ruim 9 maanden in bezit van 20 panelen. Vanaf offerte tot en met de uitvoering uitstekend werk geleverd. Adviezen zijn goed, afspraken worden nagekomen, kwaliteit van de producten is prima en de montage was uitstekend! Deze mensen zijn professionals en weten waar het over gaat!! Zeer tevreden! …Als ik het nog eens moest doen dan wederom met deze firma …”, aldus de heer Bonten.

Foto impressie van zonnepanelen project in Landgraaf op garagedak en tuinhuis: