Skip to main content

LONGi Solar verkrijgbaar bij Zonnepanelen Parkstad

High-end zonnepanelen gaan samen met vakmanschap bij Zonnepanelen Parkstad.

“Zonnepanelen Parkstad  is altijd bezig met het aanbod. Wij leveren alleen zonnepanelen die afkomstig zijn van eerste klas fabrikanten. Dit wel zeggen dat de fabrikanten zelf panelen produceren en zelf aan productontwikkeling doen. Tevens zijn deze bedrijven beursgenoteerd waardoor hun verkoopcijfers openlijk verkrijgbaar zijn. Verder verkopen wij merken die natuurlijk hoog scoren op kwaliteitsonderzoeken” aldus Emmanuel Zanetti, Directeur bij Zonnepanelen Parkstad.

Afgelopen zomer kregen wij van onze importeur de mogelijkheid om LONGI Solar panelen in te kopen. Voor veel mensen binnen de solar branche is dit een bekende naam, het is namelijk zo dat LONGI Solar de grootste mono waver (cellen) fabrikant ter wereld is. Veel andere bekende merken zoals Canadian Solar en JA Solar maken gebruik van LONGI mono wavers. Aangezien LONGI zelf ook panelen bouwt is het voor hun goed mogelijk een om een kwalitatief hoog staand product te leveren tegen een consument vriendelijke prijs. “Voor ons was het daarom geen lastige keuze om voor LONGI Solar te kiezen” aldus Jesse van der Woude Commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad.

Zonnepanelen Parkstad levert het LONGI Solar 300 Wp Full Black paneel. Dit paneel degradeert over 25 jaar maar slechts 15%. Dus na 25 jaar is er nog 85% over van zijn beginwaarde, niet verkeerd voor dit type paneel.

West u meer informatie dan bent u natuurlijk van harte welkom bij ons op de zaak. Wij hebben een kleine showroom en voorraad in ons magazijn. Hierdoor kunt u het LONGI Solar 300 Wp Full Black paneel komen aanschouwen.

Meer over LONGI Solar>>