Skip to main content

Laag rentetarief op leningen voor duurzaamheidsmaatregelen op zonnepanelen

By 25 april 2017juni 7th, 2022Nieuws & Blog

Om meer duidelijk te geven over de verschillende stimuleringsleningen heeft zonnepanelen Parkstad hieronder een korte samenvatting van diverse mogelijkheden geplaatst. Wilt u langer zelfstandig thuis wonen én minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen? Dit vergt investeringen en daarbij kunnen inwoners van de provincie Limburg vanaf 16 januari 2017 ondersteuning krijgen. Als eigenaar-bewoner of huurder van een bestaande koop- of huurwoning kunt u voor het treffen van maatregelen voor energiebesparing, duurzame energieopwekking en het verbeteren van de levensloopbestendigheid van uw woning de stimuleringslening Duurzaam Thuis aanvragen.

Duurzaamheidslening
Als het te lenen bedrag maximaal € 25.000 bedraagt en/of u of uw partner 75 jaar of jonger is, dan komt u (wellicht) in aanmerking voor een lening.

Hypothecaire lening (voor eigenaar-bewoners)
Als u meer dan € 25.000 wilt lenen en/of u of uw partner ouder is dan 76 jaar, dan komt u (wellicht) in aanmerking voor een hypothecaire lening.

Samenvatting
Naar verwachting lopen de kosten voor energie de komende jaren alleen maar op. Met energiebesparende of duurzame energie-opwekkende aanpassingen van uw huis kunt u nu al een start maken met het verlagen van uw energiekosten.

Voor meer informatie neem contact op met Zonnepanelen Parkstad of bezoek Limburg.nl
Bron: http://www.limburg.nl/Beleid/Energieneutraal_en_Asbestvrij/Regelingen/Stimuleringslening_Duurzaam_Thuis
U kunt geen rechten ontlenen aan dit nieuwsbericht.