Skip to main content

Laag rentetarief op leningen voor duurzaamheidsmaatregelen op zonnepanelen

Om meer duidelijk te geven over de verschillende stimuleringsleningen heeft zonnepanelen Parkstad hieronder een korte samenvatting van diverse mogelijkheden geplaatst. Wilt u langer zelfstandig thuis wonen én minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen? Dit vergt investeringen en daarbij kunnen inwoners van de provincie Limburg vanaf 16 januari 2017 ondersteuning krijgen. Als eigenaar-bewoner of huurder van een bestaande koop- of huurwoning kunt u voor het treffen van maatregelen voor energiebesparing, duurzame energieopwekking en het verbeteren van de levensloopbestendigheid van uw woning de stimuleringslening Duurzaam Thuis aanvragen.

Duurzaamheidslening
Als het te lenen bedrag maximaal € 25.000 bedraagt en/of u of uw partner 75 jaar of jonger is, dan komt u (wellicht) in aanmerking voor een lening.

Hypothecaire lening (voor eigenaar-bewoners)
Als u meer dan € 25.000 wilt lenen en/of u of uw partner ouder is dan 76 jaar, dan komt u (wellicht) in aanmerking voor een hypothecaire lening.

Samenvatting
Naar verwachting lopen de kosten voor energie de komende jaren alleen maar op. Met energiebesparende of duurzame energie-opwekkende aanpassingen van uw huis kunt u nu al een start maken met het verlagen van uw energiekosten.

Voor meer informatie neem contact op met Zonnepanelen Parkstad of bezoek Limburg.nl
Bron: http://www.limburg.nl/Beleid/Energieneutraal_en_Asbestvrij/Regelingen/Stimuleringslening_Duurzaam_Thuis
U kunt geen rechten ontlenen aan dit nieuwsbericht.