Skip to main content

Laadpalen, ze zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken

Zonnepalen Parkstad is volop bezig met het installeren van laadpalen bij zowel bedrijven als particulieren. Het Europees Parlement besloot in 2018 om elektrisch rijden meer te stimuleren door bedrijven vanaf 2020 te verplichten één laadpaal te installeren per tien parkeerplaatsen. Daarnaast moet de mogelijkheid tot bekabeling voor iedere vijf extra parkeerplaatsen aanwezig zijn.

Zonnepalen Parkstad adviseert, verkoopt en installeert laadpalen bij bedrijven en particulieren. De producten van het Duitse Mennekes worden in meer dan 90 landen over de hele wereld gebruikt waarmee Mennekes behoort tot de meest toonaangevende aanbieders in de elektro-industrie. Niet zo vreemd dus dat Zonnepanelen Parkstad koos voor de Mennekes laadpalen bij het recente project in Hoensbroek.

Laadpalen project Hoensbroek
2 laadpalen Mennekes Amtron Compact 3-Fase 16A Type 2. FairVital BV heeft inmiddels 2 laadpalen, 42 zonnepanelen en 3 elektrische auto’s. FairVital BV heeft de ambitie om CO2 neutraal te rijden en te produceren.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie over zonnepanelen, infrarood verwarmen, laadpalen en duurzame opslag. Bel ons direct op: +31(0)457620706.