Skip to main content

Klantreferenties: “het voelde net als kerstmis!”

In het gastenboek en op de projectenpagina van onze website kunt u vele projecten en referenties terugvinden van onze klanten. Vraag ons gerust naar gerealiseerde projecten voor meer informatie en inspiratie voor uw zonnepaneel project.

Klantreferentie: “het voelde net als kerstmis!”
“Wat een ervaring! Eerst kwam Jaco op bezoek en hij heeft me alles tot op detail uitgelegd. Ook alles netjes doorgenomen en de offerte besproken. Uiteindelijk was de dag daar dat de panelen geplaatst zouden worden en het voelde net als kerstmis! Alles netjes en vlot gegaan. En nu extra genieten van de zon! Heel erg bedankt”, aldus Bart.
Bekijk de referentie in het gastenboek.

Klantreferentie: “de uitleg en het meedenken fantastisch”
“Wij hebben de panelen enkele maanden geleden laten plaatsen. Voor het plaatsen was de uitleg en het meedenken fantastisch. Het plaatsen van de panelen e.d. is zeer snel gebeurd en correct opgeleverd. De hulp bij het afhandelen bij de Belastingdienst was voortreffelijk (Bedankt Sandra). De werkwijze van deze onderneming kan model staan voor anderen.”, aldus Jo. 
Bekijk de referentie in het gastenboek.

Honderden zonnepaneel installaties en projecten van klein tot groot
In 2007 is de specialisatie op zonnepanelen voor particulieren ingezet. Om ook aan de behoefte van de zakelijke markt te voldoen zijn meer grootschalige projecten gerealiseerd en is samenwerking gezocht met diverse bouw gerelateerde ondernemingen. Vele honderden zonnepaneel installaties en projecten van klein tot groot zijn de afgelopen jaren gerealiseerd. Het marktgebied van Zonnepanelen Parkstad is voornamelijk gericht op Zuid Nederland, Limburg.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie over zonnepanelen, infrarood verwarmen en duurzame opslag. Bel ons direct op: +31 (0)45 762 0706 of vraag gratis een offerte aan.