Skip to main content

Klantreferentie: Afwijkende dakpannen en montage van Zonnepanelen

In het gastenboek en op de projectenpagina van onze website kunt u vele projecten en referenties terugvinden van onze klanten. Vraag ons gerust naar gerealiseerde projecten voor meer informatie en inspiratie voor uw zonnepaneel project.

“Voor een project in Landgraaf hebben wij zonnepanelen op zowel het platte als schuine dak geplaatst. Het is een project met 12 Longi Solar 300 Wp All Black zonnepanelen, ondersteund door een SolarEdge HD-Wave 3000H omvormer en met geïntegreerde WiFi verbinding voor monitoring. In verband met schaduwval door de dakkapel (vroeg in de ochtend) zijn de panelen parallel geschakeld en is elk paneel voorzien van een SolarEdge optimizer om een zo groot mogelijk rendement per paneel te kunnen leveren”, aldus Jesse van der Woude, Commercieel manager Zonnepanelen Parkstad.

Klantreferentie: Afwijkende dakpannen en montage van Zonnepanelen
“Voor onze woning in Landgraaf hebben wij Zonnepanelen Parkstad gevraagd om ons uitdagende zonnepanelen project te realiseren. Zonnepanelen Parkstad is een lokale aanbieder en dit heeft voordelen in de communicatie en opvolging. Mede door een gunstig aanbod hebben wij besloten om in maart 2019,  12 zonnepanelen te laten plaatsen verdeeld over het schuine hoofddak alsmede het platte garagedak van onze woning. Onze woning voorziet nu in het opwekken van eigen energie en deze investering zal gunstig voor ons zijn, daar de verwachtte opbrengst grotendeels in onze stroombehoefte voorziet.
Naast de uitgebreide informatie via de verkoop gaat ons respect ook zeker uit naar de installatieploeg die een knappe uitdaging voor de kiezen kreeg bij de montage van panelen op ons hoofddak. Door de afwijkende vormgeving van onze dakpannen, bleek dit zeker geen standaardmontage echter de ‘mannen op het dak’ hebben zich voor 100% gegeven om er een deugdelijk en ook optisch mooi resultaat van te maken.
Direct na montage en opstarten van de installatie startte het systeem al met teruglevering van energie hertgeen ook direct is te monitoren.
We zijn uiterst tevreden over de persoonlijke aanpak, om vooraf ook over alle materialen en de werking ervan uitleg te krijgen, de montage, de oplevering, de directe besparing, de uitgebreide service en vriendelijke communicatie (op elk gewenst moment) en ‘last but not least’ de zeer concurrerende installatiekosten.

Kortom; wij kunnen ‘Zonnepanelen Parkstad’ alleen maar aanbevelen”, aldus Ad Simons uit Landgraaf.