Skip to main content

Jesse van der Woude aangetreden als commercieel manager en lid van management team bij Zonnepanelen Parkstad

Hoensbroek, 18 september 2018. Vanaf mei is Jesse van der Woude aangetreden als commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad en toegetreden tot lid van het management team. “Jesse zal zich met name gaan bezighouden met de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf, waaronder met name marketing, innovatiemanagement en productmanagement binnen Zonnepanelen Parkstad”, aldus Emmanuel Zanetti (directeur Zonnepanelen Parkstad).

“Ik wil vooral een nieuwe drive zijn binnen Zonnepanelen Parkstad waarbij ik aanjager ben van nieuwe productsoorten en waardoor we kunnen groeien naar een totaalleverancier. Denk hierbij naast zonnepanelen ook aan infrarood verwarming, zonneboilers en tot slot ook bijvoorbeeld warmte pompen. Naast deze rol als vernieuwer binnen het productengamma wil ik de interne processen verder optimaliseren en digitaliseren waardoor we meer slagkracht krijgen en innovatiever kunnen werken”, aldus Jesse van der Woude.

Achtergrondinformatie
Tijdens de opleiding aan ZUYD Hogeschool heeft Jesse zijn afstuderen gewijd aan “Lean management”. Niet alleen professioneel is Jesse druk bezig met duurzaamheid, het is voor hem een uitdaging om mensen te informeren over energiebesparing, circulaire producten en het toepassen van hernieuwbare energietechnieken. Jesse levert dan ook op deze manier zijn bijdrage aan de energietransitie.

“Tijdens mijn opleidingen zijn de thema’s natuur & milieu, duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid belangrijk voor me geweest. Het is dan ook niet heel vreemd dat ik in 2011 mijn eerste carrièrestap maakte bij een commerciële aanbieder (in solar branche) en in 2016 door een overname van dat bedrijf me verder heb ontwikkeld binnen de Limburgse totaalmarkt. Vanaf 1 mei 2018 ben ik nu dus werkzaam bij Zonnepanelen Parkstad als commercieel manager en werk vol passie en energie dagelijks aan de verdere groei van dit prachtige bedrijf”, aldus Jesse van der Woude.

Over Zonnepanelen Parkstad
“Zonnepanelen Parkstad houdt zich bezig met advies, verkoop, montage en engineering op gebied van zonnepanelen. Graag sparren wij met onze klanten over alle mogelijkheden van stroomverbruik en opwekking als vervanging voor koolwaterstoffen energiedragers. Betrouwbaarheid is daarbij het sleutelwoord. Zonnepanelen Parkstad is VCA, GOODWE, SOLAREDGE, en ISSO gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie. Zonnepanelen Parkstad voldoet aan de noodzakelijke certificering en is continu proactief in opleidingsprojecten ter versterking van onze kennis. Onze (dak)monteurs zijn bij ons in vaste dienst zodat we optimaal op kwaliteit kunnen sturen”, aldus Emmanuel Zanetti.

Foto: Jesse van der Woude bij Zonnepanelen Parkstad