Skip to main content

Wanneer iedereen in Nederland een aantal kleine aanpassingen doet in zijn of haar dagelijks leven kunnen we een belangrijke bijdrage leveren aan het milieu en onze leefomgeving. Om u alvast op weg te helpen hebben we 3 duurzame voornemens voor 2023 toegelicht.

Verrijk uw leven met eco-friendly producten 
Als we met z’n allen eco-friendly producten gebruiken komt dit ten goede van het milieu en daar zijn we allemaal bij gebaat. We snappen dat het iets teveel gevraagd is om direct uw hele leven op de schop te nemen en te stoppen met producten te kopen die niet of minder duurzaam zijn. U kunt echter door kleine aanpassingen ook al een bijdrage leveren aan het milieu door bijvoorbeeld het gebruiken van duurzame schoonmaakmiddelen. Daarnaast zou u kunnen letten op het gebruik van wegwerpproducten, wanneer u hier bewust mee omgaat kunt u al veel duurzamer leven. Het klinkt misschien cliché maar alle kleine beetjes helpen. Ruilen we allemaal een aantal van onze niet-duurzame producten in voor duurzame producten, dan leveren we samen al een grote en significante bijdrage.

Duurzaam energie opwekken
Start met het duurzaam opwekken van energie door zonnepanelen op uw dak te leggen en een warmtepomp te gebruiken, of met infrarood te verwarmen. Hiermee maakt u gebruik van duurzame energiebronnen die moeder natuur kosteloos aanbiedt waardoor u ook nog eens een mooi bedrag op uw energierekening kunt besparen. Hoe meer mensen op een duurzame manier energie opwekken, hoe beter het is voor mens en milieu.

Elektrisch rijden
Bent u consument of ondernemer? Ga dan voor duurzame voertuigen in de vorm van een elektrische auto of elektrische scooter in plaats van voertuigen die rijden op fossiele brandstoffen. Elektrische voertuigen bieden een duurzame manier om uzelf van a naar b te verplaatsen, over korte en lange afstanden. U stoot geen uitlaatgassen meer uit en gebruikt geen niet onuitputtelijke energiebronnen meer, maar juist duurzame energiebronnen zoals de zon. Elektrisch rijden komt niet alleen ten goede van het milieu: omdat u zonne-energie tegen lage kosten kunt opwekken bespaart u ook nog eens op de kosten die u normaal kwijt zou zijn om een voertuig te tanken met fossiele brandstof.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor vragen en informatie over zonnepanelen, infrarood verwarmen, laadpalen en duurzame opslag. Bel ons direct op: +31(0)457620706.