Skip to main content

178 zonnepanelen geplaatst in de Cramer te Heerlen

Heerlen, donderdag 04 oktober 2018 – Zonnepanelen Parkstad heeft 178 zonnepanelen geplaatst op het dak van de jobcoach-organisatie Werkmeester in de Cramer te Heerlen. “De zonnepanelen zijn vakkundig aangesloten en gelegd door Zonnepanelen Parkstad” aldus de heer van Hooren (eigenaar van Hooren Ogem BV).

“Als verhuurder van deze bedrijfshal en kantoor zijn zonnepanelen een toegevoegde waarde voor de zowel de huurder, als verhuurder. Het duurzaam opwekken van elektriciteit past helemaal in deze tijd en een volgende stap zal waarschijnlijk dan ook duurzaam verwarmen zijn. Naast opbrengsten door de zonnepanelen is duurzaamheid voor ons belangrijk, waarbij met een groot dak als deze, een bijdrage kan leveren aan de energietransitie. De huurder van het gebouw is de Werkmeester en Werkmeester is een erkende jobcoach-organisatie met als doel, het begeleiden van mensen naar en in betaald werk”, aldus de heer van Hooren.

Aanpak van offerte tot uitvoering
“Emmanuel Zanetti (de directeur van Zonnepanelen Parkstad) heeft onder andere actief meegeholpen met het opstellen van diverse berekeningen om het aantal panelen te bepalen en ik ben zeer te spreken over het traject dat is gerealiseerd” aldus de heer van Hooren. Jesse van der Woude (commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad) heeft het gehele project uitgerold. “Dit jaar ben ik aangetreden als commercieel manager bij Zonnepanelen Parkstad en in mijn visie voor toekomst wil ik me focussen op verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf, waaronder ook innovatiemanagement en productmanagement. Vanuit deze gedachte praten we ook met de heer van Hooren over duurzaam verwarmen. Een grote opdracht zoals deze met 178 panelen op een bedrijfshal past perfect in de groei die ik ga realiseren. Mooie kwalitatieve en kwantitatieve projecten realiseren tegen de beste prijs”, aldus Jesse van der Woude.

Over ons
“Zonnepanelen Parkstad houdt zich bezig met advies, verkoop, montage en engineering op gebied van zonnepanelen. Graag sparren wij met onze klanten over alle mogelijkheden van stroomverbruik en opwekking als vervanging voor koolwaterstoffen energiedragers. Betrouwbaarheid is daarbij het sleutelwoord. Zonnepanelen Parkstad is VCA, GOODWE, SOLAREDGE, en ISSO gecertificeerd en tevens lid van Holland Solar, de branchevereniging voor zonne-energie. Zonnepanelen Parkstad voldoet aan de noodzakelijke certificering en is continu proactief in opleidingsprojecten ter versterking van onze kennis”, aldus Emmanuel Zanetti.

Zonnepanelen Parkstad is trots op het geplaatste systeem.
Mocht u ook interesse hebben in een zonnepanelen installatie vraag dan vrijblijvend een offerte aan.